Foi de napolitane umplute

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 2 Feb 2010 | 39762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - un pachet de foi de napolitane
  • - 600g nuca macinata
  • - 4 oua
  • - 400g de zahar
  • - un pachet margarina(250g)
  • - 2 fiole esenta de vanilie
  • - 2 fiole esenta de rom
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitane umplute:

Intr-o cratita se topeste margarina la foc mic,apoi se adauga ouale batute ca pt omleta,amestecand incontinuu sa nu se stranga.Se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste.Cand s-a topit zaharul se adauga aromele si apoi nucile si se mai lasa 3-4 min pe foc mic.Se ung foile cu un strat potrivit de crema(impartiti compozitia in 4 sa nu va treziti ca nu va ajunge) si puneti o greutate.Lasati 2-3 h si taiati!

               
pofta buna!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitane umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Nopti libaneze-“Layali libnan”